9 Mart 2015 Pazartesi

Posted by Tuğba Mutfakta on Pazartesi, Mart 09, 2015 No comments
Lezzetli bir pandispanya tarifi:)
pandispanya

5yumurta
🌺5 türk kahve fincanı şeker
🌺5 türk kahve fincanı un
🌺1 türk kahve fincanı süt
🌺1/2pk kabartma tozu
🌺2pk vanilya
Yapılışı;
🍰yumurta ve şekeri 7-8dk çırpın ve sütü ekleyin.
🍰isteğe bağlı 1çay kaşığının ucuyla gıda boyası katın
🍰2kez elenmiş un,kabartma tozu ve vanilya ekleyip düşük devirde mikserleyin.
🍰YAğlı kağıt serilmiş kelepçeli kalıba dökün.
🍰önceden ısınmış 160*fırında pişirin.
🎂Not:ilk 30dk.kapağını açmayın.
Piştiğini kürdan testi ile kontrol edip fırından çıkarın😉
Not:Pastanızı kremayla kapladıktan sonra bir gece buzdolabında dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır👍
Bir not daha👍pandispanyanızı küçük kutularda satılan muzlu,çilekli yada kakaolu sütlerle ıslatırsanız aroması keke geçer ve daha lezzetli olur👌

Categories: ,

0 yorum: