MALZEMELER
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı tozşeker
1 yemek kaşığı mısır nişastası
125 gr margarin
vanilya
1-1,5 su bardağı hindistan cevizi
ÜSTÜ İÇİN
1 su bardağı süt
1 pk.dr.outker kaymak tadında krem şanti
YAPILIŞI
- Tencerede margarini eritin.Unu ekleyip kısık ateşte çok az kavurun.
- Sütü,şekeri ve nişastayı da ekleyip tel çırpıcıyla sürekli karıştırarak pişirin.
- Göz göz olmaya başlayınca ocağın altının kapatın.Sıcaklığı çıkınca vanilyayı ekleyip mikserle aynı yöne doğru 10-15 dk. çırpın.
- Dikdörtgen borcamın altına her yerini kapatacak kadar hindistan cevizini yayın.
- Üzerine çırpmış olduğunuz muhallebiyi de yayın.
- Süt ile kaymak tadında krem şantiyi çırpın.
- Muhallebi oda sıcaklığına gelince krem şantiyi üzerine yayın ve buzdolabında soğutun.
- Servis yapacağınız zaman dikdörtgen şekilde dilimleyip rulo yapın.
- Çikolata sosu veya karamel sosuyla süsleyip servis yapın..